Onze waarden

[Not a valid template]

Project “Adventurous Sports en persoonlijke ontplooiing “

OneStep is een topbedrijf op het vlak van organiseren van sportieve activiteiten.

Wij werken sinds meer dan vijf jaren ten behoeve van gerenommeerde privébedrijven die aan hun kaderleden seminaries wensen aan te bieden van een hoogstaande kwaliteit. Gedurende deze seminaries beleven ze natuurlijk veel plezier, maar ze scherpen ook vooral de kwaliteiten aan die van hen werknemers maken met een opmerkelijk zelfvertrouwen en met een wilskracht die bergen kan verzetten.
Jaren van ervaring in het gidsen van onze clienten, hebben er ons toegebracht om hen zeer positieve emoties bij te brengen. Deze emoties ontluikten zeldzame en belangrijke waarden, zoals moed, doorzettingsvermogen, het respect voor een gegeven woord, zin tot volmaking en specialisatie. We hebben hen geleerd om fier te zijn op zichzelf en wat ze doen, na het doorleven van passionele momenten.

Geen tovenaars, wel gepassioneerde mensen

We zijn slechts gepassioneerde mensen die onvermoeibaar de vraag stellen hoe elke dag beter te worden, hoe onze clienten zelfvertrouwen te laten ontwikkelen, zodat ze bereiken hetgeen ze willen bereiken. Zoals een atleet die dagelijks met bezieling en kracht traint , zoals een virtuoos die het beste van zich zelf geeft om toewijding en concentratie te bereiken, heeft OneStep zich een zeer heldere doelstelling opgelegd : Aan personen die dit wensen een krachtige impuls geven die hen toelaat te groeien en te ontplooien in de maatschappij.

Onze know how, is tevens ter beschikking van de meest kwetsbaren. Zeer regelmatig zien we jonge volwassenen die ons kwaliteiten tonen die soms superieurder zijn dan die van anderen in een gelijkaardige situatie. Spijtig genoeg zijn deze kwaliteiten onbewust of slagen ze er niet in om deze kwaliteieten op het juiste moment te gebruiken. Bovendien hebben deze jongeren soms gebreken die hun inspanningen te niet doen. Zij zijn zeer nabij hun doel, maar door een gebrek aan doorzettingsvermogen slagen ze er niet in.

Onze ervaring laat toe om jongeren in zo’n situaties te plaatsen dat ze verplicht zijn om op significante manier hun kwaliteiten en persoonlijkheid  te verbeteren. Ze proeven als het ware van het geluksgevoel dat ontstaat wanneer men iets bereikt eerder door het doen dan het te krijgen.

 

Wij zijn partners van Uw ontwikkeling

OneStep bekijkt iedere klant als een onderdeel van zijn succesverhaal, als een persoon die kan bijdragen in onze ontwikkeling op gebied van ervaring en waarden, als iemand die we een persoonlijke voldoening wensen te schenken na een verblijf bij ons.

Wij eisen van onszelf om zo te werken dat wanneer u terug naar huis gaat, u ons uitwuift als partner.

We hebben samen GELEEFD.

Contacteer ons !